Alle retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld worden.

Retourneren

Retourneren grotere artikelen/meubelen (indien geleverd door bezorgers van Beter Interieur) werkt als volgt:

!OPGELET! Gemonteerde meubels/artikelen en/of artikelen/meubelen kunnen zonder originele doos niet retour.

Stuur een mail naar info@beterinterieur.com met jou offerte. Hierna kun je kiezen om de artikel zelf terug te brengen of het door ons laten op te halen. Let op: voor ophalen rekenen wij ophaalkosten. Neem hiervoor een afspraak met onze klantenservice om een datum in te plannen.

Voorwaarden retourneren:

  • Jij draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt of door transport beschadigd aankomt (wij adviseren hierom artikelen verzekerd te retourneren).
  • Bij kiezen voor omruilen dient het vervangende artikel minimaal 75% te zijn van het bedrag van het artikel die je wilt omruilen. 
  • De producten worden binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag van ontvangst van jouw artikel(en).
  • Het artikel bevindt in originele staat en fabrieksverpakking.
  • Gebruik alleen transparante tape voor het dichtplakken van de verpakking (geen ducttape). Schrijf ook niet op de doos. 
  • Bij aankopen in-store is een restitutie in geldbedrag niet mogelijk, wel kun je het artikel omruilen of kiezen voor een cadeaubon t.w.v. het bedrag.

Artikelen die op maat zijn gemaakt kunnen niet retour, bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 10,95 voor bestellingen onder de € 500,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 500,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL/DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

×